Το Οινόσημο Χρυσός Χορηγός στον διαγωνισμό 50 Great Greek Wines

 

 

Είμαστε περήφανοι που η ιδέα του Γιάννη Καρακάση για το 50GGW παίρνει σάρκα και οστά και είμαστε συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια.

 

 

 

Στόχος του 50GGW είναι η ανάδειξη του ελληνικού κρασιού και των εγχώριων ποικιλιών, εντός και εκτός Ελλάδας. Είναι σημαντικό, αξιόλογα ελληνικά κρασιά να προβληθούν σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, να βρεθούν στα ράφια νέων αγορών και στα τραπέζια νέων χωρών.

 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22-25 Απριλίου 2020, ενώ οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Στο greatgreekwines.com θα βρείτε όλες τις πληροφορίες και τους όρους συμμετοχής.

 

Το Οινόσημο στηρίζει έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία προώθησης και ανάδειξης των ελληνικών κρασιών και ποτών.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Release the Kraken!

Ανακαλύψτε ένα γλυκόπιοτο ρούμι που με την προσθήκη μυστικών μπαχαρικών, αποτελεί το απόλυτο spiced rum. Παράγεται στα νησιά Trinidad & Tobago και αποστάζεται από γλυκιά μελάσα που παράγεται από τοπικά ζαχαροκάλαμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Βυθισμένος Θαλασσίτης.

Το μοναδικό κρασί στην Ελλάδα που παλαιώνεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας! Εκεί κάτω, σε ιδανικές συνθήκες σταθερής θερμοκρασίας, οι φιάλες παλαιώνουν μακριά από το φως & το οξυγόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Septem Wet Hop Amber Ale.

Ο νωπός λυκίσκος που φυτεύτηκε το 2012, χρησιμοποιήθηκε φέτος, τη μέρα του τρύγου, χωρίς καμία επεξεργασία, στη δημιουργία της Septem Wet Hop Amber Ale.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »