Το Οινόσημο Χρυσός Χορηγός στον διαγωνισμό 50 Great Greek Wines

Είμαστε περήφανοι που η ιδέα του Γιάννη Καρακάση για το 50GGW παίρνει σάρκα και οστά και είμαστε συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια.

Στόχος του 50GGW είναι η ανάδειξη του ελληνικού κρασιού και των εγχώριων ποικιλιών, εντός και εκτός Ελλάδας. Είναι σημαντικό, αξιόλογα ελληνικά κρασιά να προβληθούν σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, να βρεθούν στα ράφια νέων αγορών και στα τραπέζια νέων χωρών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22-25 Απριλίου 2020, ενώ οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Στο greatgreekwines.com θα βρείτε όλες τις πληροφορίες και τους όρους συμμετοχής.

Το Οινόσημο στηρίζει έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία προώθησης και ανάδειξης των ελληνικών κρασιών και ποτών.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

beer

Septem Wet Hop Amber Ale

Ο νωπός λυκίσκος που φυτεύτηκε το 2012, χρησιμοποιήθηκε φέτος, τη μέρα του τρύγου, χωρίς καμία επεξεργασία, στη δημιουργία της Septem Wet Hop Amber Ale.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
F1

Το ρούμι του Ernest Hemingway

Ο θρύλος λέει ότι το ρούμι του Ernest Hemingway ήταν το Matusalem. Υπάρχει μια συνταγή που ονομάζεται κοκτέιλ “Papa Hemingway”: Matusalem Rum, χυμός λεμονιού, χυμός γκρέιπφρουτ και Maraschino Luxardo…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
fikg2

Μπλέ Τρακτέρ

Το νέο κρασί της Κυρ-Γιάννη αφιερωμένο στον Έλληνα Αμπελουργό. Το “Μπλε Τρακτέρ” είναι ένα ερυθρό κρασί από χαρμάνι τριών γαλλικών ποικιλιών (Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot), Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Μακεδονίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »