ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το ΟΙΝΟΣΗΜΟ ιδρύθηκε το 1991 στη Νέα Σμύρνη, από το Δημήτρη Καλογερά και δραστηριοποιείται στο χώρο της αντιπροσώπευσης, εμπορίας και διανομής αλκοολούχων ποτών, κρασιού, μπύρας, αναψυκτικών και προϊόντων καφέ.

Το Οινόσημο, πλαισιωμένο από  εξειδικευμένους συνεργάτες,  υποστηρίζει ενεργά επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης, φιλοξενίας, αναψυχής και διασκέδασης μέσα από μια πλήρη γκάμα προϊόντων, δημιουργία wine lists και συνεχή ενημέρωση για νέους κωδικούς, από ελληνικές και διεθνείς ετικέτες.

Το Οινόσημο είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Spirit & Wines της Ελληνικής αγοράς.

Με εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ. και με ιδιόκτητο στόλο  αυτοκινήτων, το Οινόσημο διανέμει καθημερινά σε όλη την  Αττική, ενώ συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες παραδίδουν την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Στα πλαίσια της προσπάθειας για συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών, το Οινόσημο διαθέτει ψυκτικό θάλαμο σταθερής / ρυθμιζόμενης θερμοκρασίας, χωρητικότητας 60.000 θέσεων. Μία επένδυση αξιοπιστίας και συνέπειας, για να παραδίδεται η παραγγελία σας με αναλλοίωτα ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά.

Σήμερα, κατέχουμε ηγετική θέση στην αγορά, προμηθεύοντας εκατοντάδες πελάτες χονδρικής σε όλη την Ελλάδα. H διαρκής εξέλιξη και ανάπτυξη, η συνέπεια σε προμηθευτές και πελάτες και το συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς, μας καθιστούν ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της εμπορίας και διακίνησης ποτών και αναψυκτικών.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους...

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
210 94 04 480