Κτήμα Μορόπουλου, Μαντινεία Αρκαδίας

Η οικογένεια Μορόπουλου έχει μακρόχρονη παράδοση στην αμπελοκαλλιέργεια στη ζώνη της Μαντινείας, παράγοντας σταφύλια υψηλής ποιότητας τις τελευταίες δεκαετίες.

Σήμερα, τα αδέλφια Γεωργία και Κώστας Μορόπουλου συνεχίζουν την κληρονομιά της οικογένειας δημιουργώντας το δικό τους οινοποιείο και μας προσφέρουν δύο ξεχωριστά και ιδιαίτερα κρασιά.

Μορόπουλος Ροζέ

Ένα υπέροχο ροζέ κρασί του Κτήματος Μορόπουλου με πραγματική δύναμη. 100% Μοσχοφίλερο. Κρασί με ελκυστικό ροζ χρώμα, έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων, τραγανό κεράσι και βατόμουρο, με μια μικρή χροιά ζαχαροπλαστικής. Έντονη και ευχάριστη αίσθηση στον ουρανίσκο.

Μαντινεία Μορόπουλου

100% Μοσχοφίλερο. Η νέα παραγωγή του οικογενειακού οινοποιείου Μορόπουλου και η πρώτη σοδειά του γεωπόνου-οινολόγου Λευτέρη Αναγνώστου. Πολλά υποσχόμενη προσπάθεια προερχόμενη από έναν δύσκολο τρύγο για τη Μαντινεία. Έντονα αρώματα λουλουδιών και εσπεριδοειδών. Αίσθηση φρεσκάδας στον ουρανίσκο και οξύτητας στο τελείωμα. Το αγνό σταφύλι και η εντυπωσιακή δομή του κρασιού κάνουν τη διαφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

beer

Septem Wet Hop Amber Ale

Ο νωπός λυκίσκος που φυτεύτηκε το 2012, χρησιμοποιήθηκε φέτος, τη μέρα του τρύγου, χωρίς καμία επεξεργασία, στη δημιουργία της Septem Wet Hop Amber Ale.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
G1600X1600

The Glenfiddich Rare Collection.

Το Glenfiddich Rare Collection είναι μια σειρά ουίσκι Single Cask δηλαδή ουίσκι που δεν αποτελούν προϊόν ανάμιξης διαφορετικών single malt, αλλά καθένα προέρχεται από ένα μοναδικό βαρέλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
f1b

Beluga. The Noble Russian Vodka.

#1 Super Premium Vodka στη Ρωσία! Το αποστακτήριο Mariinsk στην καρδιά της Σιβηρίας, τα εξαιρετικής ποιότητας ιδιαίτερα συστατικά του όπως αρτεσιανό νερό και malt spirits, καθιστούν τη Beluga Noble Vodka…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »