Κτήμα Μορόπουλου, Μαντινεία Αρκαδίας

Η οικογένεια Μορόπουλου έχει μακρόχρονη παράδοση στην αμπελοκαλλιέργεια στη ζώνη της Μαντινείας, παράγοντας σταφύλια υψηλής ποιότητας τις τελευταίες δεκαετίες.

Σήμερα, τα αδέλφια Γεωργία και Κώστας Μορόπουλου συνεχίζουν την κληρονομιά της οικογένειας δημιουργώντας το δικό τους οινοποιείο και μας προσφέρουν δύο ξεχωριστά και ιδιαίτερα κρασιά.

Μορόπουλος Ροζέ

Ένα υπέροχο ροζέ κρασί του Κτήματος Μορόπουλου με πραγματική δύναμη. 100% Μοσχοφίλερο. Κρασί με ελκυστικό ροζ χρώμα, έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων, τραγανό κεράσι και βατόμουρο, με μια μικρή χροιά ζαχαροπλαστικής. Έντονη και ευχάριστη αίσθηση στον ουρανίσκο.

Μαντινεία Μορόπουλου

100% Μοσχοφίλερο. Η νέα παραγωγή του οικογενειακού οινοποιείου Μορόπουλου και η πρώτη σοδειά του γεωπόνου-οινολόγου Λευτέρη Αναγνώστου. Πολλά υποσχόμενη προσπάθεια προερχόμενη από έναν δύσκολο τρύγο για τη Μαντινεία. Έντονα αρώματα λουλουδιών και εσπεριδοειδών. Αίσθηση φρεσκάδας στον ουρανίσκο και οξύτητας στο τελείωμα. Το αγνό σταφύλι και η εντυπωσιακή δομή του κρασιού κάνουν τη διαφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

K1600

Release the Kraken!

Ανακαλύψτε ένα γλυκόπιοτο ρούμι που με την προσθήκη μυστικών μπαχαρικών, αποτελεί το απόλυτο spiced rum. Παράγεται στα νησιά Trinidad & Tobago και αποστάζεται από γλυκιά μελάσα που παράγεται από τοπικά ζαχαροκάλαμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »