tb

Ειδήσεις, νέες κυκλοφορίες και σχόλια για ποτά και κρασιά που δοκιμάσαμε, ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε. Ετικέτες περιορισμένης παραγωγής, μοναδικές σαν τους δημιουργούς τους. Ένα ταξίδι εμπειριών και γεύσεων, γεμάτο μύθους και συγκινήσεις στο μαγικό χώρο του ποτού. Μείνετε συντονισμένοι…

beer

Septem Wet Hop Amber Ale

Ο νωπός λυκίσκος που φυτεύτηκε το 2012, χρησιμοποιήθηκε φέτος, τη μέρα του τρύγου, χωρίς καμία επεξεργασία, στη δημιουργία της Septem Wet Hop Amber Ale.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
image

Wild Turkey Rye

Ο Master Distiller του Wild Turkey, Eddie Russel, δημιουργεί το Wild Turkey Rye Whiskey με 81 proof (40.5% ABV) το οποίο παλαιώνει σε καψαλισμένα βαρέλια Νο.4 “Alligator Char”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
F1

Το ρούμι του Ernest Hemingway

Ο θρύλος λέει ότι το ρούμι του Ernest Hemingway ήταν το Matusalem. Υπάρχει μια συνταγή που ονομάζεται κοκτέιλ “Papa Hemingway”: Matusalem Rum, χυμός λεμονιού, χυμός γκρέιπφρουτ και Maraschino Luxardo…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
K1600

Release the Kraken!

Ανακαλύψτε ένα γλυκόπιοτο ρούμι που με την προσθήκη μυστικών μπαχαρικών, αποτελεί το απόλυτο spiced rum. Παράγεται στα νησιά Trinidad & Tobago και αποστάζεται από γλυκιά μελάσα που παράγεται από τοπικά ζαχαροκάλαμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
V1600 1600

Βυθισμένος Θαλασσίτης

Το μοναδικό κρασί στην Ελλάδα που παλαιώνεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας! Εκεί κάτω, σε ιδανικές συνθήκες σταθερής θερμοκρασίας, οι φιάλες παλαιώνουν μακριά από το φως & το οξυγόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
AV1600 1600 1

Από τη Σικελία… Με πάθος!

Ανακαλύψτε το Averna, το πιο διάσημο Amaro παγκοσμίως. Η λεπτεπίλεπτη γεύση των βοτάνων, συνώνυμο της ισορροπίας και της φυσικότητας, εναλλάσσεται με τη μοντέρνα και δυναμική γεύση του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
f1b

Beluga. The Noble Russian Vodka.

#1 Super Premium Vodka στη Ρωσία! Το αποστακτήριο Mariinsk στην καρδιά της Σιβηρίας, τα εξαιρετικής ποιότητας ιδιαίτερα συστατικά του όπως αρτεσιανό νερό και malt spirits, καθιστούν τη Beluga Noble Vodka…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
LogoW smallB

Oinosimo © 2018 All rights Reserved. Design by Graphics Garage | Πολιτική Απορρήτου