Η Μεσόγειος… σε ένα μπουκάλι.

 

 


Ένα χειροποίητο απόσταγμα που περιέχει τη γαστρονομία, τον τρόπο ζωής, το κλίμα, την γη, τη θάλασσα και την κουλτούρα της Μεσογείου, σε κάθε φιάλη.

 

 

 

 

Το αποστακτήριο του Gin Mare είναι σε ένα παρεκκλήσι του δέκατου τρίτου αιώνα, σε ένα αρχαίο ψαροχώρι ανάμεσα στην Costa Brava και την Costa Dorada. Εκεί, το μοναδικό αυτό μεσογειακό Gin, παρασκευάζεται από ελιές Arbequina από την Ισπανία, βασιλικό από την Ιταλία, θυμάρι από την Τουρκία και δεντρολίβανο από την Ελλάδα.

 

 

 

Κάθε μπουκάλι Gin Mare είναι μοναδικό. Τα επίπεδα οξύτητας του βασικού συστατικού, της ελιάς Arbequina, αλλάζουν κάθε χρόνο, κάνοντας κάθε απόσταξη ένα μοναδικό έργο τέχνης.

 

 

 

 

Η Μεσόγειος είναι κάτι παραπάνω από μια θάλασσα ή διακοπές. Είναι συναίσθημα, ένας τρόπος αναζήτησης και σκέψης, επιλογής και αίσθησης. Ανοίξτε ένα μπουκάλι Gin Mare και απολαύστε την τέχνη της ζωής, μέσα από ένα πραγματικά μοναδικό Μεσογειακό Gin.

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Wild Turkey Rye.

Ο Master Distiller του Wild Turkey, Eddie Russel, δημιουργεί το Wild Turkey Rye Whiskey με 81 proof (40.5% ABV) το οποίο παλαιώνει σε καψαλισμένα βαρέλια Νο.4 “Alligator Char”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »