Από τη Σικελία… Με πάθος!

Ανακαλύψτε το Averna, το πιο διάσημο Amaro παγκοσμίως.

Η λεπτεπίλεπτη γεύση των βοτάνων, συνώνυμο της ισορροπίας και της φυσικότητας, εναλλάσσεται με τη μοντέρνα και δυναμική γεύση του. Το Averna Amaro είναι ένα εξαιρετικό λικέρ με γεμάτο σώμα και απαλή γεύση. Παράγεται βασισμένο στη μυστική συνταγή του η οποία περνάει από γενιά σε γενιά από το 1868.

Γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 150 χρόνων από τότε που η μυστική συνταγή δώθηκε σαν δώρο στον Don Salvatore Averna από τον Fra Girolamo, έναν μοναχό του Τάγματος των Βενεδικτίνων, το Averna παρουσιάζει το 18μηνης παλαίωσης Avera Riserva Don Salvatore.

Averna καιAvera Riserva Don Salvatore. Σας προτείνουμε να το απολαύσετε μετά το φαγητό, σκέτο με πάγο ή απλά παγωμένο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

K1600

Release the Kraken!

Ανακαλύψτε ένα γλυκόπιοτο ρούμι που με την προσθήκη μυστικών μπαχαρικών, αποτελεί το απόλυτο spiced rum. Παράγεται στα νησιά Trinidad & Tobago και αποστάζεται από γλυκιά μελάσα που παράγεται από τοπικά ζαχαροκάλαμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
FY23 Cazadores Blanco Guadalajara Farm Bottle 03 2048x1365

REAL TEQUILA FOR REAL PEOPLE

CAZADORES BLANCO TEQUILA Πολύ υψηλότερα από την πόλη Tequila, στα υψώματα του Jalisco, βρίσκεται ο τόπος όπου ενσαρκώνεται η μοναδική γεύση της τεκίλας Cazadores. Παράγεται η τεκίλα Cazadores χρησιμοποιώντας τη μοναδική και επιλεκτική μέθοδο της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
G1600X1600

The Glenfiddich Rare Collection.

Το Glenfiddich Rare Collection είναι μια σειρά ουίσκι Single Cask δηλαδή ουίσκι που δεν αποτελούν προϊόν ανάμιξης διαφορετικών single malt, αλλά καθένα προέρχεται από ένα μοναδικό βαρέλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »