Η Μεσόγειος… σε ένα μπουκάλι


Ένα χειροποίητο απόσταγμα που περιέχει τη γαστρονομία, τον τρόπο ζωής, το κλίμα, την γη, τη θάλασσα και την κουλτούρα της Μεσογείου, σε κάθε φιάλη.

Το αποστακτήριο του Gin Mare είναι σε ένα παρεκκλήσι του δέκατου τρίτου αιώνα, σε ένα αρχαίο ψαροχώρι ανάμεσα στην Costa Brava και την Costa Dorada. Εκεί, το μοναδικό αυτό μεσογειακό Gin, παρασκευάζεται από ελιές Arbequina από την Ισπανία, βασιλικό από την Ιταλία, θυμάρι από την Τουρκία και δεντρολίβανο από την Ελλάδα.

Κάθε μπουκάλι Gin Mare είναι μοναδικό. Τα επίπεδα οξύτητας του βασικού συστατικού, της ελιάς Arbequina, αλλάζουν κάθε χρόνο, κάνοντας κάθε απόσταξη ένα μοναδικό έργο τέχνης.

Η Μεσόγειος είναι κάτι παραπάνω από μια θάλασσα ή διακοπές. Είναι συναίσθημα, ένας τρόπος αναζήτησης και σκέψης, επιλογής και αίσθησης. Ανοίξτε ένα μπουκάλι Gin Mare και απολαύστε την τέχνη της ζωής, μέσα από ένα πραγματικά μοναδικό Μεσογειακό Gin.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Tanqueray2 1

Tanqueray 0.0% Αυθεντική Γεύση , Μηδέν Αλκοόλ.

Το Tanqueray 0.0% αποτελεί ένα καινοτόμο απόσταγμα χωρίς αλκοόλ που δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει την εμπειρία της αυθεντικής γεύσης του Tanqueray, σε όσους επιλέγουν να μην καταναλώνουν αλκοόλ, αλλά θέλουν να απολαύσουν ένα απόσταγμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
f1b

Beluga. The Noble Russian Vodka.

#1 Super Premium Vodka στη Ρωσία! Το αποστακτήριο Mariinsk στην καρδιά της Σιβηρίας, τα εξαιρετικής ποιότητας ιδιαίτερα συστατικά του όπως αρτεσιανό νερό και malt spirits, καθιστούν τη Beluga Noble Vodka…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
G1600X1600

The Glenfiddich Rare Collection.

Το Glenfiddich Rare Collection είναι μια σειρά ουίσκι Single Cask δηλαδή ουίσκι που δεν αποτελούν προϊόν ανάμιξης διαφορετικών single malt, αλλά καθένα προέρχεται από ένα μοναδικό βαρέλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »