7 κρασιά, 7 διαφορετικά χωριά της Σαντορίνης!

 

 

Το κτήμα Σιγάλα προχώρησε σε μια εντυπωσιακή κίνηση, δηλαδή την παραγωγή 100% Ασύρτικων από αμπελώνες σε 7 διαφορετικά χωριά της Σαντορίνης.

 

Απολαύστε την υψηλή ποιότητα, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα τις ομοιότητες και τις διαφορές του (100%) Ασύρτικου από την Οία, το Ημεροβίγλι, των Φηρών, του Βουρβούλου, του Πύργου, του Μεγαλοχωρίου και του Ακρωτηρίου. Και τα επτά παρέμειναν για ένα χρόνο μαζί με τις οινολάσπες σε ανοξείδωτες δεξαμενές.

 

 

Μεταλλικότητα, πληθωρικότητα, αυστηρή δομή, τανικότητα, ευγένεια, λεπτότητα, συναντώνται σε όλα τα χωριά.

 

 

 

 

 

Επτά φιάλες, επτά διαφορετικές εκφάνσεις του οινοπεδίου της Σαντορίνης, όπως τα τέσσερα μέρη μιάς κλασικής συμφωνίας, τα οποία μπορεί κανείς να απολαύσει ξεχωριστά το καθένα, αλλά όταν τα ακούσει και τα τέσσερα μαζί, τότε το κάθε μέρος αποκτά μεγαλύτερη εκφραστική και συγκινησιακή δύναμη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Beluga. The Noble Russian Vodka.

#1 Super Premium Vodka στη Ρωσία! Το αποστακτήριο Mariinsk στην καρδιά της Σιβηρίας, τα εξαιρετικής ποιότητας ιδιαίτερα συστατικά του όπως αρτεσιανό νερό και malt spirits, καθιστούν τη Beluga Noble Vodka…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Το ρούμι του Ernest Hemingway.

Ο θρύλος λέει ότι το ρούμι του Ernest Hemingway ήταν το Matusalem. Υπάρχει μια συνταγή που ονομάζεται κοκτέιλ “Papa Hemingway”: Matusalem Rum, χυμός λεμονιού, χυμός γκρέιπφρουτ και Maraschino Luxardo…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »