7 κρασιά, 7 διαφορετικά χωριά της Σαντορίνης!

Το κτήμα Σιγάλα προχώρησε σε μια εντυπωσιακή κίνηση, δηλαδή την παραγωγή 100% Ασύρτικων από αμπελώνες σε 7 διαφορετικά χωριά της Σαντορίνης.

Απολαύστε την υψηλή ποιότητα, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα τις ομοιότητες και τις διαφορές του (100%) Ασύρτικου από την Οία, το Ημεροβίγλι, των Φηρών, του Βουρβούλου, του Πύργου, του Μεγαλοχωρίου και του Ακρωτηρίου. Και τα επτά παρέμειναν για ένα χρόνο μαζί με τις οινολάσπες σε ανοξείδωτες δεξαμενές.

Μεταλλικότητα, πληθωρικότητα, αυστηρή δομή, τανικότητα, ευγένεια, λεπτότητα, συναντώνται σε όλα τα χωριά.

Επτά φιάλες, επτά διαφορετικές εκφάνσεις του οινοπεδίου της Σαντορίνης, όπως τα τέσσερα μέρη μιάς κλασικής συμφωνίας, τα οποία μπορεί κανείς να απολαύσει ξεχωριστά το καθένα, αλλά όταν τα ακούσει και τα τέσσερα μαζί, τότε το κάθε μέρος αποκτά μεγαλύτερη εκφραστική και συγκινησιακή δύναμη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

image

Wild Turkey Rye

Ο Master Distiller του Wild Turkey, Eddie Russel, δημιουργεί το Wild Turkey Rye Whiskey με 81 proof (40.5% ABV) το οποίο παλαιώνει σε καψαλισμένα βαρέλια Νο.4 “Alligator Char”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
K1600

Release the Kraken!

Ανακαλύψτε ένα γλυκόπιοτο ρούμι που με την προσθήκη μυστικών μπαχαρικών, αποτελεί το απόλυτο spiced rum. Παράγεται στα νησιά Trinidad & Tobago και αποστάζεται από γλυκιά μελάσα που παράγεται από τοπικά ζαχαροκάλαμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »