Κτήμα Πάντου

Η εταιρεία Οινόσημο με χαρά ανακοινώνει την αποκλειστική συνεργασία με το κτήμα Πάντου.


pantou logo gold

Το Κτήμα Πάντου βρίσκεται στην περιοχή Υδρούσα Φλώρινας, στα βορειότερα άκρα της Ελλάδας. Το οινοποιείο  ιδρύθηκε το 1997 από την Οικογένεια Πάντου, η οποία  ασχολείται με την καλλιέργεια αμπέλου από το 1986.
Η παράδοση εξελίσσεται ,και  από το 2009 έχει αναλάβει η επόμενη γενιά της οικογένειας με Αμπελουργό – Οινοποιό τον Νίκο Πάντου. Από τότε και ύστερα, πραγματοποιήθηκαν αναδιαρθρώσεις του αμπελώνα, νέες φυτεύσεις με ποικιλίες που προσαρμόζονται στο κλίμα της περιοχής, δίνοντας στα κρασιά ταυτότητα του τόπου παραγωγής τους. Οι αμπελώνες του κτήματος παρουσιάζουν τις παρακάτω ποικιλίες: Sauvignon Blanc, Gewurztraminer & Chardonnay για τα λευκά (σε ποσοστό 75%), Cabernet Sauvignon, Merlot & Μοσχόμαυρο για τα ερυθρά (σε ποσοστό 25%.).

gal 0003 Layer 3

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

fikg2

Μπλέ Τρακτέρ

Το νέο κρασί της Κυρ-Γιάννη αφιερωμένο στον Έλληνα Αμπελουργό. Το “Μπλε Τρακτέρ” είναι ένα ερυθρό κρασί από χαρμάνι τριών γαλλικών ποικιλιών (Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot), Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Μακεδονίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Tanqueray2 1

Tanqueray 0.0% Αυθεντική Γεύση , Μηδέν Αλκοόλ.

Το Tanqueray 0.0% αποτελεί ένα καινοτόμο απόσταγμα χωρίς αλκοόλ που δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει την εμπειρία της αυθεντικής γεύσης του Tanqueray, σε όσους επιλέγουν να μην καταναλώνουν αλκοόλ, αλλά θέλουν να απολαύσουν ένα απόσταγμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »