Belenkaya Vodka. Μοναδικά αγνή.

Η Belenkaya παράγεται στη Ρωσία στην πόλη Arkhangelsk – μία από τις βορειότερες πόλεις της ευρωπαϊκής Ρωσίας και σημαντικό λιμάνι – από φυσικά συστατικά. Το αρτεσιανό νερό βάθους 200m, το μαλακό εξαιρετικό σιτάρι, το φιλτράρισμα μέσω 13m στήλης άνθρακα, η διήθηση σε χαλαζιακή άμμο και η έκχυση της σε βρόμη συντελούν σε μία μοναδικά αγνή, καθαρή και απαλή γεύση.

Η ανώτερη ποιότητα της Belenkaya επιτυγχάνεται με τη χρήση τεχνολογίας διήθησης άνθρακα που της προσδίδει τη θρυλική καθαρότητα, τη γεύση και το άρωμά της. Η διήθηση άνθρακα έχει σαν αποτέλεσμα τον απόλυτο καθαρισμό ενώ παράλληλα η απορρόφηση οξυγόνου συντελεί στη δημιουργία μιας εξαιρετικά ομαλής, λεπτής γεύσης.

Η Belenkaya είναι μία vodka ανώτερης ποιότητας που υπερβαίνει όλες τις προδιαγραφές που ορίζονται από τα εθνικά Ρώσικα πρότυπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

331759496 3413639812255260 8637822087411543720 n

Κτήμα Πάντου

Η εταιρεία Οινόσημο με χαρά ανακοινώνει την αποκλειστική συνεργασία με το κτήμα Πάντου. Το Κτήμα Πάντου βρίσκεται στην περιοχή Υδρούσα Φλώρινας, στα βορειότερα άκρα της Ελλάδας. Το οινοποιείο  ιδρύθηκε το 1997 από την Οικογένεια Πάντου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
F1

Το ρούμι του Ernest Hemingway

Ο θρύλος λέει ότι το ρούμι του Ernest Hemingway ήταν το Matusalem. Υπάρχει μια συνταγή που ονομάζεται κοκτέιλ “Papa Hemingway”: Matusalem Rum, χυμός λεμονιού, χυμός γκρέιπφρουτ και Maraschino Luxardo…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »