Η καλοκαιρινή Limited Edition απόλαυση!

 

Μια ματιά στο μπουκάλι αρκεί, για να αισθανθείτε ένα βήμα πιο κοντά σε ένα χαρούμενο πάρτι στην παραλία. Με τα ανάμικτα ποτά που φτιάχνονται εύκολα, η CÎROC®  Summer Coladaθα δώσει ζωή φέτος στην αίσθηση ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ!

Ιδανική επιλογή για γιορτινές περιστάσεις στη διάρκεια της μέρας, η CÎROC®  Summer Colada™ σαγηνεύει με τη ζουμερή γεύση ανανά και κρεμώδους καρύδας.

 

 

 

Η CÎROC® Summer Coladaξεκινάει με CÎROC® Ultra-Premium Vodka, την πρώτη βότκα που παρασκευάζεται από εκλεκτά γαλλικά σταφύλια. Αποστάζεται πέντε φορές, για να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα, και στη συνέχεια εμπλουτίζεται με διακριτικά, φυσικά αρώματα φρέσκου πολτοποιημένου ανανά και αιθέριου ελαίου καρύδας, δημιουργώντας μια αναζωογονητικά λαχταριστή τροπική γεύση.

 

 

 

 

Δοκιμάστε τη φρουτώδη γεύση της CÎROC®  Summer Colada και απολαύστε τις νότες ζουμερού ανανά και κρέμας καρύδας να πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο σας, και να μετατρέπονται σε μία απαλή, παρατεταμένη επίγευση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

The Glenfiddich Rare Collection.

Το Glenfiddich Rare Collection είναι μια σειρά ουίσκι Single Cask δηλαδή ουίσκι που δεν αποτελούν προϊόν ανάμιξης διαφορετικών single malt, αλλά καθένα προέρχεται από ένα μοναδικό βαρέλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Septem Wet Hop Amber Ale.

Ο νωπός λυκίσκος που φυτεύτηκε το 2012, χρησιμοποιήθηκε φέτος, τη μέρα του τρύγου, χωρίς καμία επεξεργασία, στη δημιουργία της Septem Wet Hop Amber Ale.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »