Η καλοκαιρινή Limited Edition απόλαυση!

Μια ματιά στο μπουκάλι αρκεί, για να αισθανθείτε ένα βήμα πιο κοντά σε ένα χαρούμενο πάρτι στην παραλία. Με τα ανάμικτα ποτά που φτιάχνονται εύκολα, η CÎROC®  Summer Coladaθα δώσει ζωή φέτος στην αίσθηση ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ!

Ιδανική επιλογή για γιορτινές περιστάσεις στη διάρκεια της μέρας, η CÎROC®  Summer Colada™ σαγηνεύει με τη ζουμερή γεύση ανανά και κρεμώδους καρύδας.

Η CÎROC® Summer Coladaξεκινάει με CÎROC® Ultra-Premium Vodka, την πρώτη βότκα που παρασκευάζεται από εκλεκτά γαλλικά σταφύλια. Αποστάζεται πέντε φορές, για να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα, και στη συνέχεια εμπλουτίζεται με διακριτικά, φυσικά αρώματα φρέσκου πολτοποιημένου ανανά και αιθέριου ελαίου καρύδας, δημιουργώντας μια αναζωογονητικά λαχταριστή τροπική γεύση.

Δοκιμάστε τη φρουτώδη γεύση της CÎROC®  Summer Colada και απολαύστε τις νότες ζουμερού ανανά και κρέμας καρύδας να πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο σας, και να μετατρέπονται σε μία απαλή, παρατεταμένη επίγευση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

v copy

Ούζο Βενιαμίν ο Λέσβιος

Το νέο premium ούζο, βασισμένο σε μια παλιά συνταγή του 18ου αιώνα. Πηγή έμπνευσης του ονόματος του ήταν ο Βενιαμίν ο Λέσβιος (1762-1824), πνευματικός και μοναχός, εκπρόσωπος του νεοελληνικού Διαφωτισμού και επαναστάτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
beer

Septem Wet Hop Amber Ale

Ο νωπός λυκίσκος που φυτεύτηκε το 2012, χρησιμοποιήθηκε φέτος, τη μέρα του τρύγου, χωρίς καμία επεξεργασία, στη δημιουργία της Septem Wet Hop Amber Ale.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »